Голмайсторът за Етър Иван Стоянов остана доволен от спечелената точка срещу тима на Лудогорец, но предупреди, че пред отбора предстоят тежки мачове и трябва да продължат да бъдат дисциплинирани.

„Благодаря на всички фенове, които бяха на стадиона. Това, което искаше треньора ние го изпълнихме до краен предел. Мисля, че заслужено взехме точката. Мисля, че всички видяха ,че беше доста трудно, играхме срещу най-добрия отбор в България. Представихме се повече от отлично. Без дисциплина срещу този отбор щяхме да отидем на три, четири или пет гола“.

„Не знам от колко време не съм вкарвал, но искам да го посветя на най-малката си дъщеричка. Голът стана при контраатака, видях, че Пацо е излязъл и го прехвърлих“.

„Трябва да седим здраво стъпили на земята, предстоят ни тежки мачове. Трябва да се борим със зъби и нокти, късмета да ни покрие и да останем в efbet лига“.

„Важна е наистина тази точка, ако загубим срещу Витоша ще е жалко. Трябва да излезем дисциплинирани и да продължаваме по същия начин“, заяви Иван Стоянов.