Бившият национал на България - Иван Иванов сподели своите впечатления от новия си отбор Етър Велико Търново. Бранителят, който дебютира срещу Берое в последния кръг, признава, че ако не са били тежките му контузии, сега е щял да бъде в някое от Топ 5 първенствата на Европа.

"Получих обаждане от Росен Кирилов, разговаряхме в продължение на 5-10 минути. Взех решение да се присъединя към Етър. И на него казах, че основната причина да премина в Етър е той. През миналия сезон отборът се представи много добре под ръководството на Красимир Балъков. Започнаха силно с два-три изненадващи резултата. След това бяха доста припряни. Надявам се с моето идване отборът да се стабилизира. Тренирах два-три дни и играх директно в последния мач. В момента се чувствам най-добре", заяви Русия. 

"Надявам се да играя възможно най-дълго време. Запътил съм се към треньорството. В момента посещавам треньорски курсове за лиценз "А".

Иванов сподели, че според него това е най-силното поколение на Англия и шансовете ни за позитивен резултат са минимални.
"Мисля, че Англия има най-силното поколение, което някога са имали. Много тежък мач. Трябва да бъдем обективни. Мисля, че са много малки шансовете националният отбор да постигне позитивен резултат. Винаги трябва да имаме някаква надежда. Нека се раздават на 100% и да си помагат. Тогава шансовете ще са с една идея по-големи".