Нападателят на Етър Иван Петков, когото феновете наричат Цар Иван, говори пред медиите малко преди идването на проф. Камарашев.
 
"Исканията ни са да ни изплатят възнагражденията – премии, една заплата, повечето момчета имат да плащат по пет наема. Трябва да дойде някой от ръководството и да каже какво се случва. Ние сме обидени, защото вчера преди важния мач никой не се появи да ни каже какво се случва, да ни надъха… Снощи повлия и всичко случващо се в последните седмици. Не се получи мачът, но това е съвкупност от много натрупани неща. Момчетата сами си плащат инжекциите, само за да могат да играят. На терена винаги сме си оставяли душата.
 
Нишката се къса с ръководството, все пак имаме семейства и деца и си трошим краката за клуба. Чакахме г-н Камарашев да се появи, но явно имат ангажименти в общината, надявам се утре да ни каже какво са решили. След като говорим с него, целият отбор ще прецени какво ще правим оттук-нататък. Ние сме всички заедно, не сме скачали срещу треньора, всички искаме Етър да остане в Първа лига”, обясни Петков, който е един от ветераните в тима на "болярите"./Велико Търново Спорт