Вратарят на Етър Христо Иванов заяви, че „болярите“ са имали достатъчно възможности, за да победят Славия.

Снимки: Антон Узунов
66 снимки

„Колкото и нескромно да звучи и това, че Славия ни е пряк конкурент, можеше да победим. Да, те имаха териториален превес през по-голямата част от мача, но чистите положения бяха наши. С оглед на това, можеше да спечелим мача. Не съм доволен“, заяви Иванов.

„Футболът затова е интересен, защото положенията някой път се реализират, но някой не. Днес не се получи и да се надяваме следващия мач да влезе един гол повече в наша полза и най-накрая да победим“, добави още той.

„Разбра се, че се отрази идването на новия треньор. Вкараха се много нови неща, макар и за няколко дни. Всички сме наясно, че не може да промени цялостно облика на отбора, но видяхте, че имаше някакъв положителен импулс. Надявам се тепърва да вървим нагоре и да започнем да мислим за по-хубави неща, и да се отлепим от дъното“, каза вратарят на Етър.

„В момента, в който спра да бъда оптимист ще спра с футбола. Няма как да не съм такъв. Докато има надежда, ще се борим, играем – всеки мач за нас е финал и се опитваме да спечелим, независимо срещу кой играем. Нещата са забравени, които сме имали като проблеми. Подобряват се нещата с всеки изминат ден. Надявам се да започнем да трупаме победи и самочувствие и нещата от всяко едно естество да се подобряват“, заяви Иванов.