Големият герой за Етър в днешния мач Тонислав Йорданов сподели задоволството си от победата с 5:3 срещу Дунав в първи двубой от 26-тия кръг на efbet Лига. Йорданов отбеляза два гола, с което беше отличен и с наградата за играч на мача на Gong.bg. 

6 снимки

Юношата на ЦСКА сподели с увереност, че е готов да се завърне на "Българска армия" през идния сезон, но първо иска да се концентрира върху запазването на елитни статут на Етър през този сезон. 

„Мисля, че Етър беше по-добрия отбор и се възползвахме от тях. Всичко се получи и се радвам, че победихме. Не очаквах, че ще успеят да се върнат в мача след 4:1, но се радвам за победата и гледаме напред към оцеляването“, започна Тонислав Йорданов.

„Чувствам се страхотно след всеки гол. Надявам се да продължа да бележа, за да помага ма отбора за постигане на целта. Имам по-високи амбиции, разбира се. Готов съм да се върна в ЦСКА, но ще говорим след края на сезона“.

„Не трябва да подценяваме нито един опонент, но се надявам с добра игра да спечелим точки и да спасим отбора. В съблекалнята сме добре, колективът е на страхотно ниво и за момента не мислим за темите извън терена“, завърши голмайсторът на Етър.