Втори юноша от школата взе Етър Велико Търново в представителния отбор на „виолетовите”. Това е 17-годишният халф Борислав Марков, който бе картотекиран в БФС и старши треньорът Росен Кирилов ще разчита на него при необходимост.

Добрите игри на дублиращия отбор дават резултати и втори млад футболист след Кольо Станев попада в полезрението на треньорския щаб на мъжкия отбор. 17-годишният Кольо Станев дебютира още преди година в елита, като вече се отличи и с две голови асистенции срещу Верея и Черно море, а е титуляр в националния отбор на България до 18 г.

Борислав Марков е основен играч на дублиращия отбор, воден от Марин Стефанов. Той е полузащитник, роден е на 11 февруари 2002 г, висок е 185 см и тежи 70 кг. Марков бе включен в групата за съботния мач срещу Ботев (Пловдив), завършил 2:2.

Дублиращият тим на клуба пък спечели с 4:3 контролата си срещу юношите до 19 г. на Янтра (Габрово), играна в Леденик. Гостите набързо поведоха с 0:2, но етърци изравниха. До почивката Янтра вкара за 2:3, но с попадения в последните 20 минути възпитаниците на Марин Стефанов взеха победата с 4:3.