В Етър възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач срещу ЦСКА. Добрата новина от стадион "Ивайло" е, че всички футболисти вече тренират пълноценно, след като в заниманията се включиха Никола Колев и Яни Пехливанов. Напълно възстановени са още голмайсторът Дани Младенов и Флорент Боджадж.

Младенов вече изигра 70 минути при гостуването на Дунав, докато Фло Боджадж бе записан сред резервите. Колкото до Колев и Пехливанов, те останаха извън групата поради травми, но вече са ги преодолели и са на линия за следващите битки.

Така за първи път от началото на сезона старши треньорът Росен Кирилов ще разполага с всички свои футболисти, като се изключи все още възстановяващият се след тежката контузия Иван Петков. Но за него е ясно, че няма да е на линия до края на сезона. 

Настроението в Етър е добро след победата с 2:0 в последния кръг в Русе срещу Дунав. Играчите се готвят за здрава битка срещу "червените", които пък загубиха последните си две гостувания – с 1:2 от Берое и с 0:1 от Локомотив Пловдив.

Мачът, който по предварителна програма трябваше да се играе в петък, беше пренасрочен за 30 октомври, сряда, от 18:30 часа на стадион "Ивайло". Очаква се в следващите дни от клуба да обявят кога ще бъдат пуснати билетите в предварителна продажба.