Етър стартира от днес серия от нови партньорства с местния бизнес. Цел на тази инициатива е клубът, заедно със стойностни свои партньори, да създаде нови продукти, с които да достигне по-близо до всичките си фенове, а в резултат на реализацията на тези продукти футболът да получи финансова подкрепа.

Клубът договори началото на тази нова идея да се постави с местната марка за колбаси „Търновци“, като от продажбата на всеки един от продуктите на марката, обозначен със специален етикет, 5 % от реализирания приход ще отива в полза на Етър. С марката се правят осем вида сурово сушени колбаси – луканка, суджук, два вида шпекови салами, сурово сушено филе и т.н. Колбасите вече се продават в над сто търговски обекта във Велико Търново и областта.

"Това е само начало и съвсем скоро предстои още по-мащабна акция, която със сигурност ще изненада много приятно всички „виолетови“ привърженици.

Етър” е отборът на нашия град и неговите успехи винаги ще са плод на общи усилия и широка подкрепа. Убедени сме, че заедно можем да начертаем пътя към желаните резултати!", пишат болярите в официалния си сайт.