Етър ще играе освободен от психическото напрежение и ще се опита да даде най-доброто от себе си, за да спечели гостуването на Ботев Пловдив.

Мачът от баражите за Лига Европа, който е и за разпределението на местата от седмо до десето в efbet Лига, е на 7 юли (вторник) от 21:00 часа в Коматево.

"Радвам се, че играем за седмото място. Ботев е един от добрите отбори в елита, надявам се да покажем добро лице и да се поздравим с победа. При всички случаи футболистите ни са по-освободени психически, тъй като Етър изпълни основната си цел - оставане в групата. Оттук-натам това е една добра възможност да се показваме като отбор. Когато играеш без напрежение и по-освободено, това може да бъде някакъв бонус, но като цяло мачът ще бъде доста труден за нас", коментира старши треньорът Петко Петков.
Опитният защитник Здравко Илиев пропуска двубоя поради контузия.

"Имаме някои проблеми. Здравко Илиев пропуска мача, тъй като има разкъсване, Божидар Кацаров е под въпрос. Но имаме достатъчно футболисти да се справим. Поне този път мачът ще бъде в по-нормален час, надявам се футболистите да се представят на ниво", каза Петков.
"Разбира се, че имаме шанс да спечелим, досега не сме играли нито един мач по безнадежден начин. Етър ще има своите възможности и трябва да ги използва. Не отписваме двубоя - всеки мач, в който Етър играе, е най-важен. Ние трябва да представяме както себе си, така и клуба", каза още той.