Офанзивният халф Даниел Пехливанов ще бъде третото ново име в селекцията на Етър Велико Търново за новия сезон. Ръководството на клуба и футболистът постигнаха договореност и той ще бъде в групата още за днешната първа контрола срещу ЦСКА-1948, която е от 19 ч. в Правец.

Даниел Пехливанов е от Сандански, роден е на 1 юли 1994 г. Висок е 179 см и тежи 72 кг. Играл е във Вихрен, Пирин (Разлог), Септември, Дунав, а последните два сезона бе в Хебър. В кариерата си досега има 105 мача, в които е отбелязал 31 гола.

Тренировки с отбора започна и 21-годишният халф Иван Михайлов. Младият полузащитник има досега два сезона в Несебър с 37 мача и 3 гола, и един в Черноморец (Балчик) с 19 мача.

Общо четири контроли по време на подготовката ще направят "виолетовите", но настъпиха промени в мачовете. След днешния мач с ЦСКА-1948 етърци ще гостуват на 22 юли на Берое в Стара Загора. На 25 юли тимът трябваше да гостува на Черно море, но на тази дата ще срещне Литекс (Ловеч), с който трябваше да играе на 31 юли. Така съперникът за последната проверка тепърва ще се уточнява.