Треньорът на Етър Росен Кирилов ще има трудности по окомплектоването на състава за гостуването на Лудогорец. Двубоят в Разград е в събота, 14 септември, от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Наставникът на "болярите" няма да може да разчита на последното попълнение - халфа Ерол Дост, както и на крилото Светослав Ковачев. Причината е, че те играят при търновци като преотстъпени от Лудогорец и нямат право да играят срещу отбора, който държи трансферните им права.

Най-вероятно Ковачев щеше да пропусне двубоя дори ако от Разград му бяха разрешили, защото лекува травма. Трайно контузени са трима играчи на виолетовите - халфът Никола Колев, както и нападателите Иван Петков и Флорент Боджадж. Те също са аут за Лудогорец. Въпреки проблемите в Етър са оптимистично настроени.

"Това е най-лесният ни мач през сезона. Нямаме какво да губим", казаха от лагера на болярите пред "Тема Спорт". Добрата новина за треньора Росен Кирилов е, че на негово разположение ще бъде Крис Гади, който може да играе както на върха на атаката, така и на фланговете.

Бившият футболист на Септември и Локо Пд бе привлечен по време на паузата в първенството, а вчера и картотекиран в БФС. Няма да е голяма изненада, ако Гади започне като титуляр срещу Лудогорец. От днес тренировки с тима ще започнат националите Христо Иванов и Даниел Младенов.

В първите два кръга от сезона Етър взе точки от ЦСКА и Левски - тимът направи 2:2 на "Армията" с два гола на Даниел Младенов, а след това удържа 0:0 със сините на "Ивайло". Ще видим дали болярите ще успеят да го сторят и срещу Лудогорец. Етър е 8-и в класирането с 1 победа и 5 равенства в 8 срещи.