Абонаментни карти за новия сезон пуска в продажба Етър, съобщи административният директор на клуба Страцимир Тинчев. Желаещите да си закупят абонаментни карти трябва да представят в канцеларията на клуба на стадион „Ивайло“ до следващата сряда снимка, дата на раждане и трите си имена. Притежателите на карти от миналия сезон няма нужда да носят снимка. Картите ще са лични и не могат да бъдат преотстъпвани.

Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лева. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще плащат по 40 лева за карта. За лица със специални потребности картите са по 30 лева. ВИП картите струват по 600 лева, като освен място в ложата осигуряват паркинг, кетъринг и наблюдаване на срещите на отбора като гост. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10 % във фенмагазина.

Етър определи и нови цени на билетите за мачовете, като има промяна в клубната политика. В деня на мача цената им ще е 10 лева, но всички билети, купувани от предварителна продажба, ще струват по 7 лева. По 10  лева и в предварителната продажба ще струват само билетите за домакинствата на ЦСКА и Левски. Децата на възраст до 10 години ще гледат двубоите на етърци безплатно, както и до сега, но задължително с придружител и декларация.

Футболистите от представителния отбор на Етър са чисти от COVID-19. Това стана ясно след проведените задължителни тестове за коронавирус, които се оказаха отрицателни. Така старши треньорът Петко Петков ще може да разчита на всички картотекирани в първия състав играчи за първото гостуване на Царско село с изключение на наказаните Пехливанов и Кацаров.