Футболен клуб Етър в партньорство с URBO стартира продажба на виртуални билети за домакинските мачове на отбора от настоящото футболно първенство.

В понеделник, 30.11.2020 г., XIV-ият кръг на първенството в Първа професионална лига противопоставя "болярите" на отбора на Царско село. Срещата е с начален час 17:30 часа.

Снимки: Антон Узунов
66 снимки

Заради пандемията от коронавирус всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети обаче ще бъдат безценна помощ за клуба в този момент!

Можете да избирате от три типа билети – Стандартен-Бронзов, Сребърен и Златен, с цени съответно 10, 50 и 500 лева.

Всеки фен, закупил Бронзов или Сребърен билет, ще участва в томбола, в която ще могат да се спечелят пет атрактивни награди, свързани с клуба – рамкирана снимка с автограф, фланелка с автографи, абонаментна карта за целия следващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно участие в томболата, докато един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени на живо в страницата на клуба във Facebook.

Закупуването на Златен билет дава уникалната възможност да си направите снимка с отбора, за футболен календар, който ще получите разпечатан. Тази опция е валидна за всеки Златен билет. Златните билети са само пет!