Етър и Царско село завършиха 1:1 в двубой от 6-ия кръг на efbet Лига. В 8-ата минута на срещата при отлична атака и центриране отляво по атаката на Царско село, Георги Минчев се разписа с великолепен удар с глава. В 30-ата минута с елегантен удар Даниел Младенов направи резултата 1:1.

В 19-ата минута на мача невероятен пропуск направи Даниел Младенов, след като Димитров се справи със ситуацията. Малко по-късно Боджадж стреля опасно, топката мина встрани от вратата.
 
В 25-ата минута на двубоя Крум Стоянов центрира отлично отляво, Боджадж игра с глава, но не сполучи да се разпише. Три минути по-късно Даниел Младенов се откъсна след грешка на Даскалов, играчът на Етър беше блъснат от Ивайло Марков около наказателното поле, но съдията остави играта да продължи.
 
Все пак "виолетовите" изравниха резултата с гол на Даниел Младенов, който реализира 6-ия си гол в 6-ти мач от старта на шампионата.
 
До почивката Руменов стреля опасно, но стражът на Царско село се справи със ситуацията.
 
През втората част домакините имаха няколко ситуации пред вратата на Царско село, но така и втори гол не падна. Царско село затвори двубоя като не допусна нов гол във вратата си и измъкна заслужена точка от Велико Търново.
 
След спечелената точка и за двата тима позицията в класирането е следната Царско село е на 10-ото място с 5 точки, Етър е на 11-ти със същия точков актив.

Етър - Царско село 1:1

голмайстори: 0:1 Минчев (8), 1:1 Младенов (30)

Ето и съставите на двата отбора:

Етър: Иванов, Дюлгеров, Артюнин, Младенов, Илиев, Станоев, Колев, Стоянов, Руменов, Ковачев, Боджадж

Царско село: Димитров, Даскалов, Карбониери, Марков, Кацаров, Георгиев, Ната, Веселин Минев, Манев, Минчев, Антуи

съдия: Волен Чинков