Етър привлече поредното си попълнение за новия сезон – аржентинския плеймейкър Николас Фемиа. Клубът и футболиста подписаха днес договор за две години.

Николас Фемиа е на 24 години, аржентинец, има и италианско гражданство. Роден е на 8 август 1996 г. в Буенос Айрес. Висок е 185 см, тежи 73 кг и играе като атакуващ халф. Привлечен в елитния аржентински Хуракан, където е във втория отбор, но е влизал в игра и за първия в мачове за купата на Аржентина. После е във втородивизионния Сакачиспас, където има 20 мача и 3 гола, и преминава в елитния Сентрал Кордоба, където има 2 мача и 1 гол. Тази пролет Фемиа бе футболист на Виля Далмине, откъдето идва в Етър.

„Много съм щастлив, че съм тук и се надявам да помогна да се промени ситуацията в Етър. Надявам се да започна да играя колкото може по-бързо. Играл съм за младежките отбори на Хуракан, но съм влизал в игра и за първия отбор. В елита съм бил и в Сентрал Кордоба. Любимата ми позиция е на плеймейкър с № 10, но ако треньорът реши, мога да играя и на други постове в атаката.

Надявам се Етър да промени бързо сегашното си място в класирането и съм готов да помогна да се стабилизира в първенството”, заяви след подписването на договора си Николас Фемиа.