Етър ще чества 100 години от своето създаване, като организира страхотен двубой, с който да зарадва своите фенове. От клуба официално обявиха, че Димитър Пенев и Георги Василев ще бъдат двамата треньори на двата състава в мача.

Тепърва предстои да бъдат уточнени кои ще са футболистите, които ще вземат участие в сблъсъка. Ето какво написаха и от клуба:

"Всички сме в очакване на интригуващия мач между „Звездите на „Етър“ и „Звездите на България“, който е основен акцент в програмата за честването на вековния юбилей на великотърновския клуб. Шампионският тим на „Етър“ се изправя на стадион „Ивайло“ срещу националите от САЩ-94, извоювали най-големия успех в историята на родния футбол – четвъртото място в света.

Днес ви представяме стратезите – специалистите, които тогава водеха и сега ще предвождат двата тима. Среща си дават двама от най-титулуваните треньори в България – ДИМИТЪР ПЕНЕВ със своя асистент Красимир Борисов и ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ със своя помощник Стоян Петров.

Те вече работят по селекциите си и в следващите дни ще бъдат обявени част от имената в техните отбори. Очаквайте още новини за предстоящия празник!"