Етър обяви цените на билетите си за новия сезон. "Болярите" ще приемат Черно море в първото си домакинство е неделя от 17:45 часа. Талоните ще бъдат пуснати в предварителна продажба от утре, съобщи административният директор Страцимир Тинчев. От този сезон има промяна в клубната политика относно билетите, като те ще бъдат на две различни цени. В предварителната продажба талоните ще струват само по 7 лв., но в деня на мача цената им вече ще е 10 лева. Единствено за мачовете на етърци срещу ЦСКА и Левски всички билети ще са по десет лева. Децата на възраст до 10 години ще гледат двубоите на етърци безплатно, както и до сега, но задължително с придружител и декларация.

Антон Узунов
39 снимки

Билетите ще се продават в петък от 15:00 до 19:00 ч. на касата до Спортния диспансер и в събота отново там от 11:00 до 19:00 ч. Цената им само в тези два дни е по 7 лв. и клубът призовава привържениците да се възползват и да си ги купуват предварително.

В неделя билетите са по 10 лв. и ще се продават от 12:00 ч. във фенмагазина, а от 15:00 ч. на касите.
Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 16:30 ч., като за домакините това са двата входа от северната част, а за гостите – южният вход. Мачът е с публика, но при спазване на всички противоепидемични мерки, припомниха от великотърновския клуб. Задължително ще се следи за спазване на 1.5 метра дистанция, както и за сядане през седалка.

Припомняме, че абонаментни карти за домакинските мачове можете да заявите и днес. Желаещите да си закупят карти трябва да представят в канцеларията на клуба на стадион „Ивайло“ снимка, дата на раждане и трите си имена. Притежателите на карти от миналия сезон няма нужда да носят снимка. Картите ще са лични и не могат да бъдат преотстъпвани.

Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лева. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще плащат по 40 лева за карта. За лица със специални потребности картите са по 30 лева. ВИП картите струват по 600 лева, като освен място в ложата осигуряват паркинг, кетъринг и наблюдаване на срещите на отбора като гост. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10 % във фенмагазина.

Бонусът за всеки притежател на карта е сериозен – за 16-те домакински мача на „Етър” той ще плати 80 лв., докато при отделни билети цената е общо от 112 до 160 лв. Това означава намаление от 30 до 50 %! Още по-голяма е отстъпката за младежи до 18 г. и пенсионери, които вместо от 112 до 160 лв. могат да влизат на всички домакински мачове само срещу 40 лв.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.