Отборите на Етър и Ботев Враца искат да вземат под наем футболисти на ЦСКА за следващия сезон. Един от тях е нападателят Тонислав Йорданов, който игра за "болярите", а другият - Ангел Лясков бе в тима на врабани. И двамата са оправдали очакванията на клубовете, където бяха преотстъпени.

Етър и Ботев са заявили пред ръководството на "червените", че искат отново да вземат под наем играчите.

От ЦСКА обаче ще дадат отговор, след като стартират лятна подготовка. На този етап Йорданов и Лясков са очаквани за събирането в петък. След преотстъпване се завръщат още крилата Мартин Смоленски (Литекс) и Митко Митков (Дунав). Двамата обаче със сигурност ще бъдат под наем и през следващата кампания.

21-годишният Йорданов за първи път в кариерата си беше титуляр в елита и записа 8 мача и 5 гола за Етър. През този сезон надателят регистрира общо 26 двубоя и 18 гола. През есента той имаше 13 попадения в 18 срещи за Литекс във Втора лига и Купата на България. Роденият в Севлиево играч може да действа на върха на атаката и зад нападателя.

22-годишният Лясков пък беше преследван от контузии и пропусна доста голяма част от сезона. Той обаче изигра 21 мача в елита (20 като титуляр) и 2 за Купата на страната.