Отборите на Етър Велико Търново и Берое Стара Загора се изправят един срещу друг в пореден мач от осмия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 20:30 и ще можете да гледате срещата на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

При великотърновци новината е, че Иван Иванов подсили Етър по-рано през седмицата, а второто поражение през тази кампания за "болярите" дойде през миналия уикенд срещу Ботев Враца.

Дебют за "виолетовите" направи Ивайло Димитров, а Етър търси първа победа в елита на България. Същевременно тимът на Росен Кирилов негодува от решенията на Георги Кабаков и ще пуснат жалба срещу рефера, а Христо Иванов и Даниел Младенов са с повиквателни за националния отбор на България.

В Берое, от друга страна, треньорът Александър Томаш беше изключително изнервен след изненадващото поражение на неговия тим в гостуването на Царско село в миналия кръг. Спецалистът негодуваше от липсата на манталитет на победите в своите играчи, като обещаха да вземат крути мерки за мача с Етър.

С травма е Зоран Йосипович, но се очаква Мартин Камбуров да го замени.