Извънредното заседание на Управителния съвет на Етър ще се проведе в петък, твърди вестник "Тема Спорт". То е по инициатива на силния човек в клуба Александър Нанков, който иска да се обсъди кризата в резултатите в последно време.

"Болярите" нямат успех като гости близо 10 мача, а в последните си две срещи паднаха с по 1:2 от втородивизионния Ботев Гълъбово за Купата на България и от Арда за първенство. Това поизтри добрите впечатления, които "виолетовите" оставиха на старта на кампанията. 

На сбирката на УС в края на работната седмица е привикан и треньорът Росен Кирилов, който ще коментира ситуацията. Наставникът заяви пред медиите, че причина за последните две загуби са многото кадрови проблеми, които върхлетяха Етър.

Точно една дузина играчи не бяха на разположение на Кирилов срещу Арда. А най-голямата липса беше тази на голмайстора на първенството Даниел Младенов. Самият Кирилов призна, че Етър е зависим от нападателя, а също и от колегата му в предни позиции Флорент Боджадж, който също е контузен.