Етър посреща днес Витоша на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Гостите от Бистрица вече са изпаднали във Втора лига и ще играят за престиж в двубоя от група А на втората осмица в efbet Лига. 
 
Срещата започва в 18.30 ч. и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да я проследите минута по минута. 
 
Домакините нямат право на грешка, ако не искат да последват съперника във Втора лига през новия сезон. Дори и при победа, търновци ще чакат развитието на мача Царско село - Черно море и ще се надяват варненци да спечелят, за да завършат на второ място в група А. 
 
"Трябва да си спечелим мача, пред нас друга алтернатива няма. Все още имаме шансове да влезем в борбата за седмото място и ще ги гоним максимално докрай", коментира старши треньорът Петко Петков и предупреди, че двубоят няма да е лесен, въпреки че бистричани до момента имат едва 6 точки и са сигурен изпадащ.
Добрата новина от лагера на Етър е, че абсолютно всички футболисти са здрави, няма наказани и болни, и наставникът ще може да разчита на всички налични имена.
 
Билетите за мача Етър - Витоша ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък. Те отново са на цена 10 лева и ще се продават от 9:00 часа във фенмагазина чак до началото на мача, както и от 16:30 часа на касите пред стадиона.