Изпадналият в криза Етър ще може да разчита на голмайстора си Даниел Младенов в предстоящото гостуване на Дунав. Срещата е в петък от 20:00 часа, а Младенов вече е подновил пълноценни занимания и нищо не го спира да участва.

На 100% вече се готвят и още двама от доскоро контузените - халфът Никола Колев и нападателят Флорент Боджадж. Все пак не е напълно сигурно, че тримата ще стартират срещу Дунав, съобщава вестник "Тема Спорт".

Под внимание се следи най-вече състоянието на Младенов, който беше аут от терените повече от два месеца. Крилото е реализирал 8 от 12-те гола на Етър в елита този сезон и отсъствието му пряко повлия на резултатите на "болярите".

"Виолетовите" са в доста тежка ситуация с три поредни загуби. Те паднаха с 0:5 от Локомотив Пловдив, а преди това с 1:2 от Арда и 1:2 от вторидивизионния Ботев Гълъбово за Купата на България. Управителният съвет дори се събра да дискутира как ще процедира с треньора Росен Кирилов.

В официалния сайт на клуба беше обявено, че на този етап УС застава зад Кирилов и го подкрепя. При загуба от Дунав обаче няма да е изненада, ако се стигне до раздяла с треньора. И точно затова наличието на Младенов в състава е много важно.