Играчът на мача между Етър и Ботев Даниел Младенов остана много доволен от извоюваните три точки. Той се отличи с попадение за успеха с 2:1 и според него този резултат ще вдъхне увереност на "болярите" в мачовете и занапред.

"Определено това ни беше много нужно - да вземем победа. Преди това изпуснахме много точка и трябваше да бием на всяка цена. Целият отбор сега изпита удовлетворение от футбола, който играем. С тази победа ще гледаме по-леко напред, надявам се да продължаваме да бием и занапред", заяви Младенов пред DIEMA SPORT и благодари на съотборниците си за попадението.

"Берое е много силен отбор, много добре са изградени и се представят добре. Когато целият отбор помага обаче и когато има някой да ми подаде, за да вкарам, радостното е, че успявам да го сторя и тимът продължава напред. Целият отбор е направил усилие, за да вкарам аз", сподели още нападателят и коментира предстоящия мач с Лудогорец.

"Очаквам много тежък мач с Лудогорец, те са най-силният отбор у нас. Ако можем да вземем точка или три, за нас ще е нещо прекрасно, но няма да е лесно", сподели още Младенов и накрая коментира и повиквателната си за националния отбор.

"Искам да благодаря на Балъков и целия щаб, че ми гласуваха доверие за националния отбор. Каквото и да кажа за Англия, ще е малко, те са на топниво. Ще бъде много трудно, но ако всеки един играч надскочи себе си, винаги може да се вземе нещо, независимо от съперника", завърши Дани Младенов.