Капитанът на Етър Иван Стоянов приема спокойно и без паника карантината, на която е подложена цялата страна, призна той пред Gong.bg. 

Lap.bg
10 снимки

 

"Наслаждавам се на дните със семейството си и чакам подновяването на първенството. Със семейството ми сме в Сливен.

Нямаше как да се затворим в апартамента във Велико Търново, тъй като имам три деца. Тук имам къща в покрайнините на града и най-важното двор, където децата могат да играят."

Иван Стоянов е щастлив татко на три дъщери - на 10, 7 и 1 г.
 
"Докато съпругата ми помага на големите с уроците, аз се занимавам с малката. Сега тя се опитва да ходи, а това изисква много грижи и внимание. Но ми остава време и за тренировки. Близо до нас е летището, което в миналото се е използвало за селскостопански цели.
 
Сега там рядко може да срещнеш човек и ходя да бягам с кучето. Водя и децата с мен, за да спортуват. Карандила е по-подходящо място за тренировки и разходки, но там има много хора и затова сега го избягвам." 
 
36-годишният нападател още не мисли за отказване. 
 
"Годините са само цифра. Пазя хранителен режим, тренирам сериозно и докато мога, ще играя. Надявам се още година-две. Този сезон в Етър влизам по-често като резерва, но причината е да се дава повече шанс на младите. Аз се готвя наравно с останалите и нямам проблем да изкарам цял мач на терена", завърши бившият играч на ЦСКА, Лудогорец и Ботев Пловдив.