Голмайсторът за Етър при загубата като гост срещу Левски в 1:2 - Преслав Боруков увери, че атмосферата в съблекалнята на тима е страхотна, въпреки липсата на точки и негативния старт на сезона. 

Боруков отбеляза гол, който обаче не се оказа достатъчен за неговия отбор да вземе първа точка през тази кампания, въпреки добрата игра на момчетата на Петко Петков. Самият футболист се върна и към времето си в Шефилд Уенздей, заявявайки, че за 4 години се е развил далеч повече на Острова, отколкото за 10 години преди това в България. 

„Смятам, че за пореден път изгубихме концентрация в края мача. Имахме своите шансове през целия мач, но просто трябва да сме по-концентрирани във финалната третина, за да натрупаме точки“, започна стрелецът.

„Атмосферата е чудесна, играем мач за мач, защото за момента виждаме, че съвсем малко не ни достига“.

„Бях 4 години в Англия, работих с доста именити специалисти на Острова, където натрупах опит. За това време израснах 3 пъти повече, отколкото за 10 години в България“.

„За мен всеки мач е специален, всеки мач играя за победа и така ще бъде и занапред. Имам уважение към всички отбори, срещу които играя и затова не бих си позволил да се радвам“.

„Очаквам мачът на Локо Пд срещу Тотнъм да ни помогне със сигурност, защото те ще хвърлят всички сили срещу англичаните. Мисля, че за Тотнъм обстановката ще е много странна на „Лаута“. Предполагам ще се получи здрав двубой и Тотнъм ще продължи заради страхотната си индивидуална класа“, завърши Боруков.