Преслав Боруков сподели радостта си, след като отбеляза два гола, за да дари Етър с победа 2:1 срещу Берое. Той смята, че "виолетовите" трябва да излизат като фаворит във всеки мач до края на сезона. За бъдещето си той каза, че на този етап няма нищо уговорено и всичко е възможо. 

„Благодаря на всички, които гласуваха на мен, както и на гостуващите фенове. Тази победа е много важна, защото взехме точки, които не очаквахме да вземем. С такива игри и победи вдигаме летвата и трябва да влизаме като фаворити във всички оставащи мачове до края на сезона“, започна Боруков.

„Целта е 10-то място, за да се спасим от изпадане. Остават ни три мача, в които се надяваме да вземем точките, докато нашите съперници се надявам да правят грешки“.

„Вчера имаше за пореден път статия, в която пише, че съм се уговорил да си тръгна от Етър. Концентриран съм върху Етър и последните няколко мача до сезона. Чак след това ще мисля за бъдещето“.

„Пандемията е непредсказуема, както и излизането на Англия от ЕС, направиха нещата трудни за играчи като мен, които биха искали да се върнат там. Не искам да говоря много обаче, искам първо да помогна за спасяването на Етър“, завърши Боруков.