Нападателят на Етър - Преслав Боруков, сподели впечатленията си от успеха с 3:1 над ЦСКА 1948 и призна, че Димитър Бербатов играе важна роля в развитието му.

"Чувствам се добре, вкарах седми гол за мен. Много важна победа за нас и се отлепихме от дъното. Вече не сме последни и ще видим как ще се развият следващите мачове. До последната минута не се знае кой ще изпадне и кой ще се спаси. Няма какво да говорим за приказки. На терена си личи всичко. На терена някои фаулове бяха по-груби срещу мен. Заявих го веднъж преди началото на мачовете - оставам в Етър до края на сезона. Правя каквото мога. Ние сме голям колектив и се надявам в края на сезона да се поздравим с успех. В края на сезона ще можем да кажем дали сме си свършили работата", заяви Боруков.

"Вчера работихме с Бербатов относно завършващия удар. Мога само да извлека позитиви от него. В днешния гол има пръст и работата ми с него. Говорим си за Англия. Споделих му, че в Шефилд Уензди имаше един треньор, работил в Манчестър Юнайтед. Казах на Бербатов, че този човек ми сподели, че преди да ме види си е мислил, че всички български футболисти са технични. Аз съм по-здрав и това е объркало представите му", допълни младокът.