Берое се подсили със национала Крум Стоянов. Бранителят идва при "заралии" от Етър. Това бе съобщено официално от "виолетовите".

"Етър се раздели със защитника Крум Стоянов, който бе трансфериран в Берое. Бранителят, който стигна и до националния отбор, дойде при „виолетовите“ през лятото на 2018 г. след престой в Динамо (Минск). За година и половина Крум Стоянов направи много добро представяне с виолетовия екип и даде своя сериозен принос към играта на тима.
Етър благодари на Крум Стоянов за показаното и му пожелава успехи занапред в професионалната кариера!", написаха "болярите".

Очаква се Берое официално да го представи и клубът да обяви за какъв срок ще бъде договорът му. Крум Стоянов засилва конкуренцията в отбраната на "зелените", след като тя бе отслабена след напускането на Иван Бандаловски.

"Зелените" ще бъдат седмият български клуб, в който ще играе Крум Стоянов. Той е носил екипите още на Черноморец Поморие, Черноморец, Славия, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив и Етър. През миналата година Стоянов за първи път получи повиквателна и от националния отбор, но все още чака своя дебют.