Берое и Етър затварят 23-ия кръг в efbet Лига тази вечер. Двубоят между двата отбора е с начален час 19:30 и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от развоя на срещата.
 
Мачът ще е специален за треньора на Етър Александър Томаш, който се завръща в Стара Загора - място, където остави позитивна следа. Сега задачата му е да запази мястото на търновци в елита и тя минава през позитивен резултат в днешния двубой. По време на паузата за националните отбори Томаш бе под карантина заради положителен тест за COVID-19, но от няколко дни води тренировките на отбора. В контролна среща миналата седмица Етър загуби с 0:2 от Лудогорец.
 
Амбицията на Берое е да атакува място в топ 4, за да запази шансове за евротурнирите. Тимът на Димитър Димитров-Херо заема петото място с актив от 36 точки. В прекъсването на първенството отборът изигра контрола срещу Хебър и загуби с 0:2.
 
Наред с това в клуба работят усилено по селекцията за следващия сезон. Ръководството води преговори с някои играчи с изтичащи договори, както и с набелязани футболисти от други отбори. Берое вече си осигури подписа на капитана на Царско село Реян Даскалов.