Бившият наставник на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира ситуацията в клуба, след като в клуба на великотърновци настъпиха сериозни промени.

"Аз съм свързан с този клуб от детските ми години, когато има проблеми винаги съм готов да откликна и да дам съвет. Във футбола има хубави и нехубави моменти, всичко е зад гърба ни. Най-важното е всички фенове на отбора и хора, които милеят за Етър трябва да знаят, че се направи един конструктивен разговор, футболистите трябва да бъдат спокойни и всичко ще е наред в Етър", коментира Балъков.

"Има план за интегриране на повече млади футболисти от Етър, при мен имаше двама футболисти, единият продължава и сега, другият не, но във футбола някои успяват, някои не успяват", добави той.

"Финансовата картина в клуба е различна, не е със собственик, с оптимизиран малък бюджет, хората, които се занимават с футбола в Търново трябва да се съобразят с това нещо, няма начин. Ще помагам със съвети", каза още той. "Цанко Цветанов ще е двигателят, заедно с всички хора от Управителния съвет. Сърцето ми е тук, този клуб ме е създал, но моят път е друг", добави Балъков.

"Винаги е така в живота след хубавото време идва лошо и след лошото идва хубаво, дано следващото време е много по-слънчево за българския футбол", завърши оптимистично Балъков в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.