Треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов остана доволен след победата на неговия тим с 2:1 срещу Етър в двубой от седмия кръг на efbet Лига. Наставникът също подчерта, че напрежението е нещо, с което всеки във футбола трябва да се справя през цялото време, като няма начин да има отпускане в този момент.

„Като цяло нашият отбор желаеше повече победата и направих корекции на полувремето. Благодарение на Господ се получи. Резултатът е най-важен. Момчетата дадоха сърце и душа и се получи“, коментира Ангелов.

„Усещам напрежение в отбора, вероятно от липсата на победи и малкия ни точков актив. Трябва да имаме по-голяма воля и характер за победа, така както показахме през второто полувреме“.

„Това е трети мач, в който променям схемата, отборът е свикнал на тези ротации. Момчетата направиха това, което исках от тях, с изключение на първите 30 минути. Не трябваше да позволяваме на Етър да ни създава такива положения на контраатаки. В средата на терена направих промени и се получи".

"Като цяло нашият отбор се опитва да играе футбол от началото на сезона, но това явно не е нашия начин. Желанието и волята е пътят към успехи, очевидно. Напрежението е част от футбола, на Коледа може да се отпусна, дотогава ще е напрегнато", завърши специалистът.