Наставникът на Етър Петко Петков логично остана доволен след успеха с 6:2 над Витоша Бистрица. „Болярите” вкараха шест гола с първите си седем точни удара срещу понеделнишкия опонент и участваха в най-резултатния мач от efbet Лига през сезона.

„Мисля, че бяхме по-силният отбор на терена. Мачът се разви добре за нас – с първите три удара вкарахме три гола, което разтрой играта им. Доволен съм от играчите, че се справихме в защита. Винаги има какво да се желае, но победата бе много важна за нас”, започна Петков.

„Важното е, че създаваме голови положения, а днес вкарахме и първите три. Ние трудно на този етап може да се надиграваме с Лудогорец. Срещу тях имахме и късмет, но себераздаването оказа влияние и хиксът с тях бе положителен за нас”.

„От мача с Арда ще предупредя, че не искам да летим. Тези три точки сега са добре дошли за нас, тъй като знаете в каква ситуация се намираме. Арда направи сериозна селекция. Това, че не спечели последните си два мача, не означава, че в този отбор няма класа. Има много мачове и е рано да се говори за оцеляването ни. Знаете регламента и до последно нищо няма да се знае”, каза още Петко Петков.