Наставникът на Витоша Бистрица, Асен Букарев, коментира загубата с 2:6 от Етър в двубой от 23-ти кръг на efbet Лига. Букарев бе меко казано недоволен от представянето на своя тим и даде да се разбере, че няма да позволи подобно държание от футболистите си. 

"Нямам коментар за тази трагична игра. Не мога да отдам на нищо тези грешки. Поемам изцяло вината като треньор на отбора, но отправям апел към моите футболисти, че не може да продължават така. Това не е нормално. Може би съм сбъркал състава, тактиката, но не видях дори елементарни неща, които се изискват за футболен мач. Нямам отговори на вашите въпроси", заяви Букарев.

"Програмата е еднаква за всички, отборите са ясни, на всички е ясно, че сме с 5 точки. Опитваме се да обясним, че 5 точки са малко. Самите футболисти имат сили да са много по-добри от това, което показват. Поведението им не отговаря на това, което трябва да бъде. Няма никакво значение срещу кой играем - с такова поведение и такива детински грешки няма как да стане срещу никой", допълни специалистът.

"Агресията е едно от хилядите неща, които ни липсваха днес. Пък и какво значи агресия? Футболът се играе с топка, а ние днес бяхме едни призраци по терена", завърши разочарованият треньор.